Anasayfa

SEVGİLİ KİTAP KURDU ÖĞRENCİLERİMİZ

2 years ago
Ümmügülsüm Tatlı

    Bugün itibarıyla kütüphanemize ait olan blog sayfasını açmış olmanın heyecanını yaşıyoruz. Sizlere buradan seslenebilmek için başta Saygıdeğer Okul Müdürümüz Eyüp Kılıç, Kıymetli Müdür Yardımcılarımız Fatih Çintaş, Embiya Kımışoğlu, Sadreddin Burak Ekizler ve Değerli Öğretmenlerimizle birlikte çok emek verdik ve uzun yıllar kullanabileceğimiz, rahat bir şekilde kitaplara ulaşabileceğimiz yeni bir sistem kurduk. Kurduğumuz yeni sistemde kolay bir şekilde kitap ödünç alabilir, kitabı okuyup yine kolay bir şekilde teslim edebilirsiniz. Okuduğunuz tüm kitaplar sistem tarafından kayıt altına alınmakta ve tüm öğretmenlerimiz tarafından görülebilmektedir. Yeni sistemimizle birlikte yıl sonunda sizlere sürprizlerimiz olacağını da belirtmek isteriz.

    Kütüphanemize ait olan bu blog sayfasına sizlere vermiş olduğumuz kullanıcı ve şifrelerinizle kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu sayfadan kütüphanemizdeki kitapları inceleyebilir, okumak istediğiniz kitabın hangi rafta olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Ayrıca okuduğunuz kitaplarla ilgili yorumlarınızı da buradan paylaşırsanız çok memnun oluruz. Böylelikle o kitabı almak isteyen diğer arkadaşlarımıza yardımcı olabilirsiniz.

    Sizler çok kıymetli öğrencilerimizsiniz. Sizin gibi değerli öğrencilere sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Sizleri her yönüyle geliştirmek, hayata ve olaylara farklı pencereden bakabilmenizi sağlamak, hayallerinizi ve düşünce ufkunuzu genişletmek istiyoruz. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için en büyük yardımcımız şüphesiz kitaplar olacaktır.

    Kitap okumak, sizlere akademik anlamda da çok yardımcı olacaktır. Çünkü kitap okudukça anlama kavrama beceriniz gelişecek, okuduklarınızı daha iyi yorumlayabileceksiniz. Böylelikle analiz yapabileceksiniz ve düşünme hızınızı artıracaksınız.  Yeni sınav sisteminde hızlı kavrayıp yorumlayabilmenin zamana karşı olan yarışta çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Kitap okudukça sadece Türkçe dersinde değil, diğer tüm derslerde de geliştiğinizin farkına varacaksınız.

   Şimdi hemen kitabını seç, al, okumaya başla!  Kitaplarla ilgili yorumlarınızı da merakla bekliyoruz.

 Son olarak yeni sistemimizle kitap ödünç alan ilk öğrencimiz Faruk Özengiz, adını tarihe yazdırdı bile. :)

Kendisini  tebrik ediyor, kitap dolu günler diliyoruz.

Yorum Yazın

Kitapi üyesi iseniz lütfen giriş yaparak yorum bırakın. Giriş Yap
 
 
 
Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır. Email adresiniz görüntülenmeyecektir. Yorumlardan yazarı sorumludur.

Henüz hiç yorum yok :(

Kitap ve Okumak
(2 years ago)
Kitapla Yeni Ufuklara
(2 years ago)

Kodventure Teknoloji A.Ş. hizmetidir.